Over winefields

Winefield’s Auctioneers organiseert jaarlijks acht grote wijnveilingen: vier in Amsterdam en vier in Singapore. Als eerste gespecialiseerde veilinghuis op het gebied van wijnen en gedestilleerde dranken is Winefield’s Auctioneers de marktleider in zowel Nederland als Singapore.

Met meer dan 1000 lots per veiling heeft Winefield’s Auctioneers, opgericht in 2008 door algemeen directeur Milan Veld, de ervaring en de expertise in huis om niet alleen het absolute topsegment (waaronder Château Pétrus, Romanée Conti en Château Haut-Brion) maar ook heerlijke betaalbare drinkwijnen voor u te taxeren en in veiling te brengen.
Voorafgaand aan de veiling houdt Winefield’s Auctioneers altijd een voorproeverij waarbij een selectie van de te veilen wijnen kan worden geproefd. Ook biedt Winefield’s Auctioneers internationaal gecertificeerde wijncursussen aan voor zowel beginners als gevorderden. Meer over Winefield’s Auctioneers.

Winefield’s kan u van advies bedienen bij alle aspecten van het verzamelen van wijn en het managen van een privé-kelder. Winefield’s combineert topadvies en expertise om wijnverzamelaars een kwaliteitsservice te verlenen voor managen, opleggen, kopen, verkopen en het genieten van wijn. Winefield’s bedient alle typen wijnverzamelaars, van de beginnende enthousiast met enkele honderden flessen tot de topverzamelaar en kenner met verzamelingen van duizenden flessen exclusief en bijzondere wijnen.
Winefield’s begrijpt dat elke wijnverzamelaar verschillende voorkeuren en unieke doelen voor ogen heeft.
Door onze persoonlijke service en expertise kunnen wij u helpen uw collectie beoordelen en u terzijde staan met analyses en advies om uw doelen te bereiken.