Bieden

 

 

 • In de zaal

  Voorafgaand aan iedere veiling is er gelegenheid de wijnen te bekijken in onze kelders aan de Rustenburgerstraat 40, te Amsterdam. Onze wijnexperts staan u graag met advies terzijde. De condities van de wijnen zijn tevens beschreven in de catalogus, en indien afwijkend zullen zij worden opgelezen door de veilingmeester. Daarnaast organiseert Winefield’s Auctioneers een voorproeverij op de dag van de veiling. Deze start een half uur voor aanvang van de veiling en biedt u als koper de gelegenheid enkele van de te veiling wijnen te proeven.

 • De veiling begint op zondagmorgen om 11.00 uur. Wanneer u bent aangekomen in onze veilingzaal kunt u bij de biedregistratie uw biednummer ophalen – bij deelname vragen wij u om een geldig legitimatiebewijs. Als u tijdens de veiling wilt bieden op een kavel, dient u het biednummer omhoog te houden, zodat het zichtbaar is voor de veilingmeester. Winefield’s Auctioneers veilt per opbod: de hoogste bieder krijgt het lot toegewezen.

  Na de veiling vragen wij u het biednummer bij onze administratie in te leveren, wij maken uw factuur direct gereed. Alle door de veilingmeester afgeslagen prijzen zijn exclusief 20% opgeld (22% voor internetbieders). Gekochte kavels kunnen na betaling direct worden opgehaald in onze kelders. Aankopen dienen binnen 5 dagen na veiling te worden betaald en afgehaald. U kunt bij ons contant of met PIN betalen. Betaalt u per bank dan kunnen wij uw kavels bij ontvangst van de betaling vrijgeven.

 

 

 

 • LIVE online meebieden

  GA NAAR LIVE ONLINE PLATFORM

  Winefield’s biedt u ook de mogelijkheid om de veiling LIVE online te volgen en mee te bieden. Dit kan via uw computer of via uw ipad. De veilingkosten bedragen bij Live online bieden 22% van de hamerprijs. Wilt u deelnemen aan het LIVE online platform, dan dient u zich van tevoren te registreren. Registreren neemt slechts enkele minuten in beslag. Wij raden u aan tijdig te registreren, zodat u op tijd om mee te bieden op de gewenste wijnen.
  Indien u tijdens de veiling de hoogste bieder bent op een van de kavels, zal de veilingmeester het kavel aan u toewijzen. Na de veiling ontvangt u zo spoedig mogelijk de factuur voor uw aankopen. Ook bij LIVE online bieden geldt: gekochte goederen kunnen na betaling direct worden opgehaald in onze kelders. Gekochte goederen dienen binnen 5 dagen na veiling te worden betaald en afgehaald. U kunt bij ons contant of met PIN betalen. Betaalt u per bank dan kunnen wij uw kavels bij ontvangst van de betaling vrijgeven.

 • Registreren werkt als volgt: rechts in het scherm van het LIVE online platform kunt u inloggen, of zich registreren als bieder. Om te registreren klik om [register now] en vul het formulier in. Lees en accepteer de algemene voorwaarden en tik de beveiligingscode over. Klik vervolgens op [submit registration] om het registratie proces te voltooien. U ontvangt een bevestiging met uw gebruikersnaam een wachtwoord per email. U dient zich eenmalig te registreren, elke volgende keer dat u LIVE online deelneemt aan onze veiling kunt u inloggen met uw gegevens. Onthoud deze dus goed!

  Wanneer uw registratie is geaccepteerd, wordt u automatisch ingelogd en terug verwezen naar de veilingpagina. De login box rechts op uw beeldscherm verwelkomt u als –Welcome [gebruikersnaam]- en toont daarnaast uw biednummer. Ziet u dit niet dan dient u opnieuw in te loggen. Eenmaal zover bent u klaar om een bod uit te brengen in onze veiling.
  Mocht er iets onduidelijk zijn, dan kunt u onder [Frequently Asked Question] meer uitleg vinden, of contact met opnemen met ons opnemen. Wij beantwoorden graag uw vragen.

 •  

  Technical Support (+31) 20 8946471
  email: info@nextloteeurope.eu

 

 

Schriftelijk bieden

U kunt bij Winefield’s ook gemakkelijk meebieden in de veiling via een online biedformulier of via de post of fax. Winefield’s zal proberen voor u het gewenste lot in de veiling voor een zo laag mogelijke prijs aan te kopen, uiteraard met inachtneming van uw maximale bod. Ontvangen wij op hetzelfde kavel meerdere biedopdrachten van gelijke hoogte, dan wordt het kavel verkocht aan de koper wiens bieding wij als eerste hebben ontvangen. Na ontvangst van uw biedingen zal Winefield’s contact met u opnemen. 

Uw biedingen zijn pas geaccepteerd nadat wij contact met u hebben opgenomen. 

Online biedformulier

Snel en makkelijk bieden via een online biedformulier. 

Winefield’s zal proberen voor u het gewenste lot in de veiling voor een zo laag mogelijke prijs aan te kopen, uiteraard met inachtneming van uw maximale bod.

Wij verzoeken u vriendelijk biedingen tenminste 24 uur voor de veiling in sturen.

Online biedformulier

Via de post/fax

U kunt ook een biedformulier downloaden en ondertekend via de post of fax versturen.

Wij dienen uw biedingen uiterlijk op de vrijdag voor aanvang van de veiling ondertekend te hebben ontvangen. Winefield’s Auctioneers is niet aansprakelijk voor biedingen die niet tijdig of in goede orde zijn ontvangen.  Naast een digitaal formulier vindt u het biedformulier ook terug achter in de catalogus.

Biedformulier.pdf

 

 

Telefonisch bieden

Voor cliënten die niet in de gelegenheid zijn de veiling bij te wonen bestaat er tevens de mogelijkheid om telefonisch op een kavel mee te bieden. Een medewerker van Winefield’s zal voor u dan proberen in de veiling het kavel voor de laagst mogelijke prijs aan te kopen. Telefonisch bieden kan enkel op afspraak en dient van tevoren bij Winefield’s Auctioneers te worden aangegeven. Winefield’s Auctioneers is niet aansprakelijk voor misverstanden of fouten die hier uit voort kunnen vloeien.