Online Biedformulier

U kunt bij Winefield’s ook gemakkelijk online meebieden in de veiling.

Hieronder kunt u een schriftelijk bod doen. Winefield’s zal proberen voor u het gewenste lot in de veiling voor een zo laag mogelijke prijs aan te kopen, uiteraard met inachtneming van uw maximale bod. Ontvangen wij op hetzelfde kavel meerdere biedopdrachten van gelijke hoogte, dan wordt het kavel verkocht aan de koper wiens bieding wij als eerste hebben ontvangen. Na ontvangst van uw biedingen zal Winefield’s contact met u opnemen.

Uw biedingen zijn pas geaccepteerd nadat wij contact met u hebben opgenomen. Wij verzoeken u vriendelijk biedingen tenminste 24 uur voor de veiling in sturen.

Schriftelijk bieden voor de veiling "WF43 - 12 maart 2017"

Uw naam (verplicht)

Uw adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Plaats (verplicht)

Country

Uw Telefoon nummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Hierbij verzoek ik namens mij de bieden op de volgende lotnummers:

Alle biedingen zijn exclusief 20% veilingkosten. U kunt per invulveld meerdere biedingen invullen. Scroll naar beneden nadat u uw biedingen heeft ingevuld en druk op 'verzenden'.

Bieding 1

Lotnummer:
Maximum bod:

Bieding 2

Lotnummer:
Maximum bod:

Bieding 3

Lotnummer:
Maximum bod:

Bieding 4

Lotnummer:
Maximum bod:

Bieding 5

Lotnummer:
Maximum bod:

Algemene voorwaarden
Ja, ik accepteer de algemene veilingvoorwaarden.

Opmerkingen

Let op: Uw biedingen zijn pas geaccepteerd nadat wij contact met u hebben opgenomen. Wij verzoeken u vriendelijk biedingen tenminste 24 uur voor de veiling in sturen.

 

Bieden via de post/fax

U kunt ook een biedformulier downloaden en ondertekend via de post of fax versturen.

Wij dienen uw biedingen uiterlijk op de vrijdag voor aanvang van de veiling ondertekend te hebben ontvangen. Winefield’s Auctioneers is niet aansprakelijk voor biedingen die niet tijdig of in goede orde zijn ontvangen.  Naast een digitaal formulier vindt u het biedformulier ook terug achter in de catalogus.

Biedformulier.pdf