De hoogste prijs voor uw bijzondere wijnen

Het enige veilinghuis in Nederland en Singapore dat 100% is gespecialiseerd in taxaties voor uw bijzondere wijnen en wijnkelders.

Winefield’s Auctioneers is al meer dan 10 jaar de enige specialist in marktconforme taxaties van uw wijnen of volledige wijncollectie.

Er zijn veel partijen in de markt die uw verzameling willen kopen maar willen daar logischerwijs ook nog (fors) aan te verdienen. Door ons uitgebreide wereldwijde netwerk weten wij altijd de juiste koper voor de beste prijs te vinden.

Winefield’s Auctioneers rekent geen verborgen kosten zoals transport, fotografiekosten of BTW. Wij taxeren uw wijncollectie en spreken een verkoopcommissie met u af en betalen kort na de veiling het gerealiseerde veilingbedrag uit. Hierdoor zijn wij er net als u bij gebaat een zo hoog mogelijke prijs voor uw wijnen te behalen. U zult merken dat de prijzen die op onze veilingen realiseren aanzienlijk hoger liggen dan dat veel handelaren u kunnen bieden. Indien gewenst kunnen we ook (gedeeltelijk) contant voor de veiling uitbetalen.

Neemt u voor meer informatie contact met ons op. Stuur een mail naar info@winefields.nl of bel 020-4702161