Fine & Rare wines Auction Amsterdam

Zondag 11 juni 2023

Ontdek een wereld van verfijnde smaken en zeldzame vondsten. Deze veiling zal een prachtige collectie van zeldzame jaargangen en zeer gewilde wijnen van de gerenommeerde wijnhuizen tentoonstellen. Zo zijn er ook vele wijnen interessant als investering. Daarnaast hebben onze experts een prachtige selectie van drinkwijnen voor een goede prijs samengesteld.

Voorafgaand aan de veiling is er een exclusieve proeverij. Deze unieke kans stelt u in staat om een ​​zorgvuldig samengestelde selectie wijnen te proeven die in de veiling zullen worden aangeboden. Onder leiding van onze experts krijgt u tijdens de proeverij een voorproefje van de beschikbare wijnen.

Winefield’s organiseert jaarlijks acht grote wijnveilingen. Bijwonen kan in de veilingzaal en online. Als u ons vereert met een bezoek tijdens een van onze zaal veilingen, krijgt u de gelegenheid om een ​​selectie van de wijnen te proeven in onze pre-tasting. Sinds 2017 vinden onze Amsterdamse veilingen plaats in onze eigen veilingzaal, direct boven onze wijnkelders aan de Kamerlingh Onneslaan 22 in Watergraafsmeer. Wij heten u van harte welkom in ons veilinghuis voor onze komende veiling.

Auction details

Veiling:
Zondag 11 juni 11:00 uur (CET)
Pre-tasting:
Zondag 11 juni: 10:30 uur (CET)
Locatie:
Winefields Auctioneers Amsterdam
Adres:
Kamerlingh Onneslaan 22, 1097 DG Amsterdam

Hoe kan ik meebieden?

Vergeet uw paddle number niet

Registreren om mee te bieden

Online meebieden? Eerst even registreren

Below you will find the auction catalogue one week before the auction.

Not able to come to the auction? It’s possible to bid live via our online platform.