Catalogus

Veiling Amsterdam

Fine & Rare Wines

WF61 – Zondag 20 juni 2021

De komende veiling in Amsterdam vindt plaats op zondag 20 juni 2021. Het aanbod in deze veiling bestaat uit een uitgebreide selectie van mooie drinkwijnen die al goed op dronk zijn tot een selectie van werelds meest zeldzame wijnen. De veiling wordt afgesloten met een grote collectie Vintage Port en een bijzonder aanbod van gedistilleerd.

Meer lezen

U kunt voor deze veiling nog wijnen inzenden.

Indien u voor de volgende veiling een vrijblijvende taxatie voor uw wijnen wilt ontvangen, kunt u hier contact met ons opnemen.

U kunt hier de veilingcatalogus circa drie weken voor de veiling downloaden.

Meer informatie

Veiling Singapore

Fine & Rare Wines

SG32 – Zondag 9 mei 2021

Het aanbod in deze veiling bestaat voornamelijk, maar niet uitsluitend, uit Bordeaux en Bourgogne in het topsegment.

Het Bordeaux-segment bevat veel investeringsmateriaal zoals Château Lafite Rothschild, Château Mouton Rothschild, Château Haut-Brion, Château Margaux. Uiteraard zullen er ook veel ‘drinkwijnen’ in alle prijscategorieën worden geveild. We eindigen de veiling traditiegetrouw met een collectie gedistilleerd.

Meer lezen

Het Bordeaux-segment bevat veel investeringsmateriaal zoals Château Ausone, Château Lafite Rothschild, Château Mouton Rothschild, Château Haut-Brion, Château Margaux, maar ook veel geweldige drinkwijnen van diverse topjaren. Verder komen er diverse mooie wijnen uit Italië en Spanje aan bod en uiteraard zullen er ook veel ‘drinkwijnen’ in alle prijscategorieën worden geveild. We eindigen de veiling met een collectie gedestilleerd.

U kunt voor deze veiling geen wijnen meer inzenden. Wilt een vrijblijvende taxatie voor uw wijncollectie ontvangen? Neem dan contact met ons op.

U kunt de hier hier de veilingcatalogus in PDF downloaden.

Meer informatie

Archief

Catalogi veilingen Amsterdam

Catalogi veilingen Singapore

Catalogue The Wijnmakelaarsunie Museum Collection

Catalogi veilingen Amsterdam

Catalogus WF41

Catalogus WF40 – Part 1

Catalogus WF40 – Part 2

Catalogi veilingen Singapore

Catalogus SG20

Catalogus SG19

Catalogus SG18

Catalogus SG17

Catalogus SG16

Catalogus SG15

Catalogus SG14

Catalogus SG13

Catalogus SG12