Fine & Rare Spirits: Execution sale on behalf of Bailiffs office Buik and Van der Horst B.V.

Executieverkoop namens deurwaarderskantoor Buik en Van der Horst B.V. op 16 december 2019

Met trots presenteert Winefield’s Auctioneers u “The Excessive Lurcher Whisky Collection”.

Winefield’s Auctioneers is nog niet eerder zo’n unieke en overweldigde collectie wereldwhisky’s tegengekomen. In totaal omvat deze collectie 1875 flessen variërend van de grote bekende merken tot de zeldzam en moeilijk te vinden flessen whisky. Deze collectie kan met recht een collectie wereldwhisky’s genoemd worden omdat deze bestaat uit zowel Scotch single malts en blended whisky’s, maar ook whisky’s uit Engeland, Ierland, Nederland, Letland, de Verenigde Staten, Canada, Japan, Taiwan en India. Deze collectie is met zorg en aandacht verzameld door een groot whiskyliefhebber. De collectie is door deze verzamelaar zeer gevarieerd opgebouwd. Zo variëren de prijzen gedurende de veiling van € 300 – € 400 voor een assortiment van 17 verschillende Scotch whisky’s tot € 2500 – € 3500 voor een zeldzame Bowmore 32 Year Old Single Malt uit 1968.

Naast de vele whisky’s die er worden aangeboden tijdens deze veiling van Winefield’s Auctioneers bevat deze collectie ook een groot aantal cognacs, armagnacs, calvados, grappa’s en andere likeuren.

Wij willen u bij deze uitnodigen voor onze veiling maandag 16 december. De Pre-Tasting begint om 18:30 en de veiling start om 19:00.  Mocht het niet lukken om de veiling bij ons in de veilingzaal te volgen dan is er ook de mogelijkheid om de veiling online te volgen en mee te bieden via onze app, te vinden via https://auctions.winefields.com/ of in de Google Play- of Appstore. Dit is uw kans om nog een unieke en speciale fles te kopen om tijdens de feestdagen van te genieten of om uw eigen collectie uit te breiden.

Veiling Details

Aanvang Pre-Tasting
Maandag 16 December 18:30
Aanvang Veiling
Maandag 16 December 19:00
Locatie
Winefield's Auctioneers Europe, Kamerlingh Onneslaan 22, 1097 DG, Amsterdam

Hieronder kunt u de veilingcatalogus circa drie weken voor de veiling bekijken of deze hier downloaden.