Winefield's presenteert: #wijnvoorhoreca

Tijdens deze speciale LIVE ONLINE veiling vanuit de A’DAM Toren gaat onze speciale aandacht uit naar onze vrienden van de Nederlandse horeca.
Sinds de plotselinge sluiting op 15 maart zijn er in het hele land veel mooie bedrijven die ondanks alle subsidiemaatregelen van de overheid, het erg zwaar hebben om het hoofd boven water te houden.
Daarom heeft Winefield’s met een groot aantal importeurs de handen ineengeslagen om een steentje bij te dragen, waarmee ze direct worden ondersteund.
Voor deze veiling hebben diverse kleine en grote importeurs wijnen en andere items kosteloos ter beschikking gesteld, waarvan de volledige opbrengst van alle lots, die in de veilingcatalogus zijn aangeduid met het symbool 🙂 wordt gedoneerd aan een horecagelegenheid naar keuze van de koper. Winefield’s zal vervolgens onder notarieel toezicht zorg dragen dat zowel het hamergeld als de veilingcommissie (20%) op de juiste bestemming belandt.
Onze hartelijke dank gaat dan ook uit naar alle bedrijven die zich zonder uitzondering meteen bereid hebben getoond om iets bij te dragen aan dit project.

Naar #wijnvoorhoreca

Hieronder kunt u onze bevriende wijnrelaties vinden die deze actie een warm hart toedragen:

Zodra onze catalogus online is kunt u met de knop hier links van de lots bekijken!