Exclusieve whisky kopen

WSET-cursusaanbod

Onbetwiste marktleider in Singapore

Alles onder een dak

Wilt u exclusieve whisky kopen? Dan zit u bij Winefield’s Auctioneers in Amsterdam helemaal goed! Wij zijn een gespecialiseerd wijnveilinghuis en organiseren regelmatig veilingen waar u onder andere bijzondere whisky kunt kopen. In de afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot de grootste wijnveiler van Nederland. Daarnaast zijn we ook marktleider in Singapore, waar we nog meer inzichten en contacten hebben opgedaan. U profiteert bij ons dan ook van veel kennis over het kopen en verkopen van speciale wijnen en whisky. Jaarlijks houden we acht grote veilingen waar u onze mooie, uiteenlopende collectie ontdekt.

Neem contact op

Welke exclusieve whisky en wijnen gaat u kopen op een van onze veilingen?

Wanneer u op een van onze veilingen exclusieve whisky en bijzondere wijnen wilt kopen, kunt u voor, tijdens en na de veiling een bod uitbrengen. U kunt de veiling zowel fysiek als online bijwonen. Als u een fysieke veiling bezoekt, is het mogelijk om de wijnen en whisky te proeven. Daarnaast maken we de selectie aan speciale whisky en wijnen die u kunt kopen vooraf bekend. Deze selectie wordt zorgvuldig door ons geselecteerd en uitgebreid beschreven in onze catalogus. Zo weet u vooraf wat u kunt verwachten op onze veilingen.

Uw eigen flessen wijn of whisky verkopen

Naast het kopen van speciale whisky en bijzondere wijnen, kunt u ook uw eigen flessen verkopen. Heeft u bijvoorbeeld nog oude, bijzondere flessen whisky of wijn staan? Dan helpen we u graag bij de verkoop hiervan! We voeren een vrijblijvende taxatie uit. Vervolgens informeren onze taxateurs u over de waarde van uw collectie en de mogelijkheden om deze te verkopen. Wanneer u akkoord bent met de taxaties, nemen we de flessen in ter veiling. Deze worden opgeslagen in onze kelders, zodat we de wijn of whisky kunnen beschrijven en opnemen in onze catalogus. De flessen worden op de eerstvolgende veiling beschikbaar gesteld. U wordt vervolgens na de veiling geïnformeerd over de opbrengst.

Neem voor meer informatie contact met ons op

Wilt u meer informatie over het kopen van onze exclusieve whisky en bijzondere selectie aan wijnen? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar +31(0)20-4702161 of een e-mail te sturen naar info@winefields.nl. Daarnaast kunt u ook uw vragen stellen via het contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op en vertellen u meer over de mogelijkheden van het kopen van onze speciale whisky en wijnen. We bespreken onze passie voor wijn en whisky graag met u!

Vul het contactformulier in