Investeren in whisky

WSET-cursusaanbod

Onbetwiste marktleider in Singapore

Alles onder een dak

Wilt u investeren en beleggen in exclusieve whisky? Winefield’s Auctioneers is het allereerste gespecialiseerde wijnveilinghuis van Nederland, waar u whisky en wijn kunt kopen. Ook zijn wij dé marktleider in Singapore. De eerste wijnveiling vond plaats in 2006, welke voornamelijk bestond uit inbreng van vrienden en bekenden, en was een groot succes. In de loop der jaren ontwikkelden wij ons op het gebied van de overdracht van wijnkennis en zijn wij uitgegroeid tot de grootste wijnveiler van Nederland. Wilt u een (online) veiling bijwonen, waar u kunt investeren en beleggen in whisky en onze rijke collectie ontdekt? Wij nemen u graag mee naar de wonderlijke wereld van hoogwaardige whisky en wijn.

Neem contact op

Bezoek een veiling om te investeren of beleggen in whisky en wijn

Winefield’s Auctioneers organiseert jaarlijks acht grote veilingen waar u verschillende wijnen en whisky kunt kopen. Tijdens, voor én na deze veilingen heeft u de mogelijkheid om een bod uit te brengen op een wijn of whisky naar keuze. Wanneer u een fysieke veiling bezoekt, heeft u de gelegenheid om voorafgaand aan de veiling een zorgvuldig geselecteerde selectie van exclusieve wijnen en whisky’s te proeven tijdens onze voorproeverij. Wij maken vooraf bekend welke wijnen of whisky’s beschikbaar zijn. Alle dranken worden door onze ervaren taxateurs gecontroleerd en zo zorgvuldig mogelijk beschreven in onze catalogus. Kunt u niet aanwezig zijn op een van de fysieke veilingen? Dan bent u tevens van harte welkom in onze kelders in Amsterdam, waar u (op afspraak) toegang heeft tot onze rijke collectie aan port, whisky en wijnen. Wij zijn het eerste veilinghuis dat een online platform heeft waarop u op wijnen kunt bieden. Dit platform blijven we verbeteren voor onze kopers.

Verrijk uw drankkennis tijdens een WSET-gecertificeerde opleiding

Wilt u uw kennis over dranken als whisky en wijn verbreden? Dan kunt u naast het investeren en/of beleggen in whisky, ook diverse cursussen, trainingen, seminars en wijnevenementen volgen aan onze Winefield’s Academy. Tijdens een WSET-gecertificeerde opleiding leert u onder andere over wijnetiquette, de regio’s van de drankproductie en het beleggen en investeren in whisky en wijn.

Ontdek onze exclusieve collectie!

Wilt u beleggen of investeren in onze bijzondere whisky’s en wijnen? Ontdek dan onze exclusieve collectie. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Bel ons op +31(0)20-4702161, stuur een e-mail naar info@winefields.nl of vul het contactformulier in.

Vul het contactformulier in