Investeren in whisky

WSET-cursusaanbod

Onbetwiste marktleider in Singapore

Alles onder een dak

Wilt u investeren en beleggen in bijzondere, exclusieve whisky of wijn? Winefield’s Auctioneers is het allereerste gespecialiseerde wijnveilingshuis van Nederland, waar u speciale, exclusieve whisky en wijn kunt kopen. Ook zijn wij dé marktleider in Singapore. De eerste wijnveiling vond plaats in 2006, welke voornamelijk bestond uit inbreng van vrienden en bekenden, en was een groot succes. In de loop der jaren ontwikkelden wij ons op het gebied van de overdracht van wijnkennis en zijn wij uitgegroeid tot de grootste wijnveiler van Nederland. Wilt u een (online) veiling bijwonen, waar u kunt investeren en beleggen in whisky en wijn en onze rijke collectie kunt ontdekken? Bij Winefield’s Auctioneers nemen wij u mee naar de wonderlijke wereld van exclusieve, hoogwaardige whisky en wijn.

Neem contact op

Bezoek een exclusieve veiling waar u kunt investeren en beleggen in whisky en wijn

Winefield’s Auctioneers organiseert jaarlijks acht grote veilingen waar u bijzondere en exclusieve wijn en speciale whisky kunt kopen. Tijdens, voor én na deze veilingen heeft u de mogelijkheid om een bod uit te brengen op een wijn naar keuze. Wanneer u een fysieke veiling bezoekt, heeft u de gelegenheid om voorafgaand aan de veiling een zorgvuldig geselecteerde selectie van exclusieve wijnen en whisky’s te proeven tijdens onze voorproeverij. Wij maken vooraf bekend welke wijnen of whisky’s u beschikbaar zijn. Alle dranken worden door onze ervaren taxateurs gecontroleerd en zo zorgvuldig mogelijk beschreven in onze catalogus. Kunt u niet aanwezig zijn op een van de fysieke veilingen? Dan bent u tevens van harte welkom in onze kelders in Amsterdam, waar u (op afspraak) toegang heeft tot onze rijke collectie en onze exclusieve, bijzondere port, whisky en wijnen kunt kopen. Wij zijn het eerste veilinghuis dat een online platform heeft waarop u op wijnen kunt bieden. Dit platform blijven we verbeteren voor onze kopers.

Verrijk uw drankkennis tijdens een WSET-gecertificeerde  opleiding

Wilt u uw kennis over dranken als whisky en wijn verbreden? U kunt investeren en/of beleggen in bijzondere dranken en u kunt exclusieve, speciale whisky bij ons kunt kopen. Echter bieden wij ook diverse wijncursussen, trainingen, seminars en wijnevenementen aan in onze Winefield’s Academy. In ons kennisoverdrachtinstituut heeft u de mogelijkheid diverse opleidingen te volgen om zo uw kennis van dranken als wijn en whisky uit te breiden. Tijdens een WSET-gecertificeerde opleiding leert u onder andere over wijnetiquette, de regio’s van de drankproductie en het beleggen en investeren in whisky en wijn.

Ontdek onze exclusieve collectie!

Wilt u bijzondere, exclusieve whisky of wijn kopen en/of beleggen of investeren in deze speciale dranken? Wij beschikken over een zeer uitgebreide collectie aan wereldwhisky’s, in totaal 185 flessen. Deze variëren van standaard, bekende merken tot zeldzame, moeilijk te verkrijgen whisky’s en speciale herdenkingsflessen. Onze collectie is zeer exclusief en is zorgvuldig samengesteld vanuit ambitie en expertise. Wilt u een veiling bijwonen of een cursus of opleiding volgen waar u wordt opgeleid tot een echte wijn- en whiskykenner? Ontdek de mogelijkheden tot het volgen van een seminar, opleiding of bedrijfstraining. Heeft u interesse in meer informatie? Neem dan direct contact op via het contactformulier. Ook kunt u mailen naar info@winefields.nl of bellen via +31(0)20-4702161.

Vul het contactformulier in