Investeren in wijn

Stap in de wereld van wijninvesteringen en ontdek een boeiende en lucratieve manier om uw vermogen te laten groeien. Wijn heeft zich door de jaren heen bewezen als een stabiele en waardevaste belegging. De markt voor bijzondere en zeldzame wijnen is bestand tegen economische stormen dankzij het niche-karakter. 

Een van de belangrijkste factoren bij het investeren in wijn is het begrijpen van de markt. De prijzen van wijnen kunnen sterk variëren afhankelijk van de vraag, het aanbod en de reputatie van de producent. Als wijnveiler behoort dat tot onze dagelijkse bezigheden, wij denken dan ook graag het u mee.

Neem contact op

Beleggingswijnen kopen op onze veilingen

Bent u net als wij een groot wijnliefhebber en wilt u graag investeren in wijn? Dan kunt u vele mooie wijnen vinden op de veilingen van Winefield’s Auctioneers. Op onze veilingen bieden we verschillende exclusieve wijnen aan waar u op kunt bieden. Dit kan op verschillende manieren, namelijk in de zaal, live online, schriftelijk, telefonisch of via aftersales. Wilt u naast het investeren in wijn ook meer wijnkennis opdoen? Ook dan helpen wij u verder. Wij bieden verschillende workshops, cursussen en trainingen aan om onze kennis over te brengen. Dit doen we vanuit onze eigen Winefield’s Academy.

Persoonlijk adviseur

Marktleider in Nederland & Singapore

Wijnopslag

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer informatie over het investeren in wijn of het volgen van een wijncursus? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons via +31(0)20-4702161 of info@winefields.nl. Bekijk daarnaast ook eens onze catalogus. Hier vindt u meer informatie over de verschillende soorten wijn uit onze collectie.

Vul het contactformulier in