Benefietveiling: De Nederlandse wijnwereld helpt de Ahr

23 augustus - 6 september

Op 14 en 15 juli is het Ahrdal getroffen door een ongekende catastrofe. Hoogwater heeft vele levens geëist en enorme schade veroorzaakt, materieel en emotioneel. De omvang en gevolgen van de ramp tekenen zich steeds meer af en maken duidelijk dat het herstel van de dorpen en het ‘normale’ leven nog maanden gaat duren. Alle bijdragen aan het herstel zijn dus meer dan welkom.

Er zijn meerdere manieren waarop u het Ahrdal en zijn producenten kunt helpen:

– door te bieden op de benefietveiling, een online timed auction, die van start gaat op 23 augustus en eindigt op 6 september a.s. Deze wordt georganiseerd door Perswijn in samenwerking met Winefield’s Auctioneers, die alles gratis faciliteren. U kunt gedurende twee weken bieden op bijzondere items, zoals speciale flessen wijn en dinerarrangementen. Bij grote uitzondering wordt bij deze veiling GEEN OPGELD berekend. Het hamerbedrag is wat u betaalt en ook het bedrag dat volledig ten goede komt aan de Ahr.

– door de benefietproeverij op 23 augustus te bezoeken die Perswijn in samenwerking met het Duits Wijninstituut en vele importeurs organiseert bij Karakter Wijnimport in Amsterdam.

– door geld te doneren: dat kan uiteraard op een van de rekeningen die in Duitsland beschikbaar zijn gesteld, maar ook op onze speciaal hiervoor geopende rekening ten bate van de Ahr: NL11 INGB 0631 0417 61 op naam van Uitgeverij De Wijnpers B.V. Vermeld daarbij duidelijk namens wie of wat de donatie wordt gedaan. De opbrengsten van de proeverij, de veiling en de donaties gaan naar de Ahr, via het officiële Duitse rekeningnummer van het Deutsches Weininstitut GmbH

Bekijk hieronder de sponsoren die deel nemen aan deze veiling