Port veiling

WSET-cursusaanbod

Onbetwiste marktleider in Singapore

Alles onder een dak

Wilt u graag een port veiling bijwonen, georganiseerd door een betrouwbare, ervaren auctioneer? Winefield’s Auctioneers is het allereerste gespecialiseerde wijnveilinghuis in Nederland en dé marktleider in Singapore. Sinds onze eerste veiling, die plaatsvond in 2006, zijn wij uitgegroeid tot de grootste wijnveiler van het land. In de loop der jaren hebben wij ons ontwikkeld op het gebied van de overdracht van wijnkennis en specialiseren wij ons in de koop en verkoop van diverse exclusieve dranken. Wilt u een veiling bijwonen? Wij maken u graag wegwijs in onze wereld.

Neem contact op

Heeft u interesse in het bijwonen van een port veiling?

Als auctioneer organiseren wij diverse keren per jaar veilingen waarin wij wijn, whisky, port of andere exclusieve dranken aanbieden. Alvorens aan een fysieke veiling kunt u in onze voorproeverij een zorgvuldige geselecteerde collectie aan drank proeven. Al onze flessen worden door taxateurs gecontroleerd en zo zorgvuldig mogelijk beschreven in onze catalogus. Bent u niet in staat een fysieke wijn- of port veiling bij te wonen, dan bent u van harte welkom in onze kelders in Amsterdam. Hier kunt u op afspraak onze ruime collectie aan exclusieve dranken komen bewonderen.

Ontdek onze veilingen en opleidingen!

Naast het organiseren van veilingen, brengen wij graag onze expertise en kennis over aan echte (wijn)liefhebbers. Tijdens een cursus of seminar op onze eigen Winefield’s Academy wordt u opgeleid tot echte kenner en leert u stapsgewijs alle fijne kneepjes van het vak. Uw kennis wordt verbreed terwijl u leert over etiquette, druivensoorten, wijngebieden, productieprocessen en het investeren in drank. Wilt u een exclusieve cursus of een bijzondere port, wijn of whisky veiling bijwonen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor meer informatie. Ook kunt u mailen naar info@winefields.nl of bellen via +31(0)20-4702161.

Vul het contactformulier in