Wilt u graag whisky en wijn verkopen en zoekt u een betrouwbare partij voor de ondersteuning in de verkoop? Winefield’s Auctioneers is altijd op zoek naar wijnen, port, whisky en andere soorten dranken om aan te bieden tijdens onze veilingen. Wij zijn het allereerste gespecialiseerde wijnveilingshuis van Nederland met een uitgebreide collectie aan exclusieve dranken. Tevens zijn wij de marktleider in Singapore. Sinds 2006 zijn wij in een rap tempo uitgegroeid tot de grootste online wijnveiler van Nederland en zetten wij onze expertise en kennis in voor de overdracht van wijnkennis. Ontdek onze diensten en brede collectie aan exclusieve drank!

Whisky en wijn verkopen bij hét wijnveilingshuis van Nederland

Denkt u erover na om uw flessen whisky of wijn te verkopen? Onze ervaren wijnexperts taxeren vrijblijvend uw wijncollectie en/of gedistilleerd. Wij helpen u met het verkopen van uw oude wijnen en andere uitzonderlijke flessen uit uw collectie. Onze taxateurs kennen de flessen uit uw collectie een waarde toe en informeren u over de bedragen voor welke wij uw flessen kunnen aanbieden in de catalogus. In tegenstelling tot een handelaar hoeven wij geen gunstige inkoopprijs te behalen. Als wijnveiler werken wij namelijk met een marge op de verkoopprijs. Deze veilingcommissie dekt de kosten voor de taxatie en het veilen. Ook aan de uiteindelijke koper vragen wij commissie, welke wordt berekend op basis van de hamerprijs. Wilt u uw oude wijn of whisky verkopen, dan doen wij ons uiterste best voor u de best mogelijke prijs te behalen.

Voorwaarden

Indien u met onze taxaties akkoord gaat, nemen wij de wijnen in ter veiling. De wijnen dienen tijdig in onze kelders aanwezig te zijn, zodat wij deze kunnen beschrijven en opnemen in de catalogus. Winefield’s Auctioneers gaat zeer zorgvuldig te werk bij beschrijving en keuring. Naar aanleiding van de beschrijving van uw wijnen ontvangt u de veilingovereenkomst. De wijnen worden vervolgens tot de veilingdatum in onze geacclimatiseerde kelders opgeslagen. 
De verkoper wordt binnen 21 werkdagen na de veiling door Winefield’s Auctioneers geïnformeerd over de opbrengst van de veiling en per bank uitbetaald. Winefield’s Auctioneers is een onafhankelijk veilinginstituut en betaalt uit wanneer het verschuldigde bedrag van de koper is ontvangen.

Bekijk de inzendvoorwaarden

Tarieven

Onze veilingtarieven zijn inclusief BTW en de voordeligste van Nederland.

10

Standaard verkoperscommissie

1

Verzekeringskosten voor de gehele periode

0

geen transportkosten, promotiekosten of overige kosten

Alle kosten worden berekend over de hamerprijs na verkoop. Winefield’s Auctioneers werkt volgens het ‘no cure, no pay’ principe. We rekenen alleen kosten bij verkoop van uw inbreng

Auction highlights

Hoewel elk lot ons dierbaar is, zijn er elke veiling een paar waar we extra trots op zijn. Dat hoeft echt niet altijd het meest exclusieve of dure lot te zijn, hoewel ons veilinghart daar vaak wel sneller van gaat kloppen. Ons wijnhart maakt echter ook vaak een sprongetje bij dingen die we zelf graag wekelijks zouden willen drinken. Hier de highlights van deze veiling.

Bekijk de highlights

Seminars

Gedurende het jaar biedt Winefield’s Auctioneers de mogelijkheid deel te namen aan seminars die dieper ingaan op een specifiek wijnonderwerp: wijngebieden, druivensoorten, productieprocessen of wijnmakers. Geen onderwerp wordt geschuwd en geen wijn blijft ongeproefd. Misschien heeft u zelf een idee waar u meer over zou willen weten? Voor bedrijf of gezelschap gaan we graag in overleg over de mogelijkheden.

Meer informatieMeer informatie

Wij verkopen uw oude wijnen en andere dranken voor u

Wilt u oude wijnen of andere bijzondere dranken verkopen? Voor een eerste indicatie stuurt u ons een lijst op met de flessen die u wilt aanbieden. Dan doen wij een taxatie, waarbij wij de waarde baseren op de conditie van de flessen. Mocht de conditie afwijkend zijn bij de ontvangst, dan passen wij de prijsindicatie aan. Dit doen wij altijd in overleg met u, met onze ervaring en expertise in het achterhoofd. Wilt u liever direct in onze kelders langskomen of een taxatie op afspraak aan huis organiseren? Wij denken graag met u mee.

Ontdek de mogelijkheden van whisky en wijn verkoop!

Bent u geïnteresseerd in de verkoop van whisky? Wij helpen u met het verkopen van uw exclusieve, bijzondere collectie aan dranken als wijn en whisky. Gaat u akkoord met onze voorwaarden, dan nemen wij uw flessen in ter veiling en nemen wij deze op in onze catalogus. Wilt u meer weten over de verkoop van of het investeren in exclusieve drank? Neem contact met ons op via het contactformulier. Ook kunt u mailen naar info@winefields.nl of bellen via +31(0)20-4702161.

Volg ons op social media!