Wilt u graag wijn verkopen en zoekt u een betrouwbare partij voor ondersteuning in de verkoop? Winefield’s Auctioneers in Amsterdam is altijd op zoek naar wijnen, port, whisky en andere soorten dranken om op onze veilingen aan te kunnen bieden. Wij zijn het allereerste gespecialiseerde wijnveilinghuis van Nederland met een uitgebreide collectie aan exclusieve dranken. Tevens zijn wij marktleider in Singapore. Sinds 2006 zijn wij in snel tempo uitgegroeid tot de grootste wijnveiler van Nederland en zetten wij onze kennis en expertise en tevens in voor de overdracht van wijnkennis. Ontdek onze diensten en brede collectie aan exclusieve dranken.

Wijn verkopen bij hét wijnveilinghuis van Nederland

Heeft u flessen wijn die u wilt verkopen? Onze ervaren wijnexperts taxeren vrijblijvend uw exclusieve wijncollectie en/of gedistilleerde dranken zoals Whisky’s of Cognac’s. Wij helpen u met het verkopen van uw oude wijnen en andere uitzonderlijke flessen uit uw collectie. Onze taxateurs kennen de flessen uit uw collectie een waarde toe en informeren u over de bedragen. In tegenstelling tot een handelaar hoeven wij geen gunstige inkoopprijs te behalen. Als wijnveiler werken wij namelijk met een marge op de verkoopprijs. Deze veilingcommissie dekt de kosten voor de taxatie en het veilen. Ook aan de uiteindelijke koper vragen wij commissie, welke wordt berekend op basis van de hamerprijs. Wilt u uw oude wijn verkopen? Dan doen wij ons uiterste best om voor u de meest gunstige prijs te behalen.

Voorwaarden

Nadat u met onze taxaties akkoord bent gegaan, nemen wij de wijnen in ter veiling. De wijnen dienen tijdig in onze kelders aanwezig te zijn, zodat wij deze correct kunnen beschrijven en fotograferen, zodat ze kunnen worden opgenomen in de veilingcatalogus. Winefield’s Auctioneers gaat zeer zorgvuldig te werk bij beschrijving en keuring. Naar aanleiding van de beschrijving van uw wijnen ontvangt u de veilingovereenkomst. De wijnen worden vervolgens tot de veilingdatum in onze geacclimatiseerde wijnkelder in Amsterdam opgeslagen. De verkoper wordt binnen twee weken na de veiling door Winefield’s Auctioneers geïnformeerd over de opbrengst van de veiling. Winefield’s Auctioneers is een onafhankelijk veilinginstituut en betaalt direct uit wanneer het verschuldigde bedrag – of een deel daarvan – van de koper is ontvangen.

Bekijk de inzendvoorwaarden

Tarieven

Onze veilingtarieven zijn inclusief BTW en de voordeligste van Nederland.

10

Standaard verkoperscommissie

1

Verzekeringskosten voor de gehele periode

0

geen transportkosten, promotiekosten of overige kosten

Alle kosten worden berekend over de hamerprijs na verkoop. Winefield’s Auctioneers werkt volgens het ‘no cure, no pay’ principe. We rekenen alleen kosten bij verkoop van uw inbreng

Auction highlights

Hoewel elk lot ons dierbaar is, zijn er elke veiling een paar waar we extra trots op zijn. Dat hoeft echt niet altijd het meest exclusieve of dure lot te zijn, hoewel ons veilinghart daar vaak wel sneller van gaat kloppen. Ons wijnhart maakt echter ook vaak een sprongetje bij dingen die we zelf graag wekelijks zouden willen drinken. Hier de highlights van deze veiling.

Bekijk de highlights

Seminars

Gedurende het jaar biedt Winefield’s Auctioneers de mogelijkheid deel te namen aan seminars die dieper ingaan op een specifiek wijnonderwerp: wijngebieden, druivensoorten, productieprocessen of wijnmakers. Geen onderwerp wordt geschuwd en geen wijn blijft ongeproefd. Misschien heeft u zelf een idee waar u meer over zou willen weten? Voor bedrijf of gezelschap gaan we graag in overleg over de mogelijkheden.

Meer informatieMeer informatie

Wij verkopen uw oude wijnen en andere dranken voor u

Wilt u oude wijnen of andere bijzondere dranken verkopen? Voor een eerste indicatie stuurt u ons een lijst op met de flessen die u wilt aanbieden. Dan doen wij een taxatie, waarbij wij de waarde baseren op de conditie van de flessen. Mocht de conditie afwijkend zijn bij ontvangst, dan passen wij de prijsindicatie aan. Dit doen wij altijd in overleg met u, met onze ervaring en expertise in het achterhoofd. Wilt u liever direct in onze kelders langskomen of een taxatie op afspraak aan huis organiseren? Ook dit is mogelijk!

Ontdek de mogelijkheden

Wij helpen u met het verkopen van uw exclusieve, bijzondere collectie aan wijn. Gaat u akkoord met onze voorwaarden? Dan nemen wij uw flessen in ter veiling en nemen wij deze op in onze catalogus. Wilt u meer weten over het verkopen van of het investeren in oude wijnen? Neem contact met ons op via het contactformulier, stuur een e-mail naar info@winefields.nl of bel ons via +31(0)20-4702161.

Volg ons op social media!