Whisky auction

WSET-cursusaanbod

Onbetwiste marktleider in Singapore

Alles onder een dak

Wilt u een (online) whisky auction bijwonen? Dan zit u bij Winefield’s Auctioneers in Amsterdam helemaal goed! Wij zijn dé auctioneer van Nederland die een collectie aan exclusieve dranken aanbiedt, waaronder whisky, wijn en port. Al in 2006 hielden wij onze eerst veiling, wat een groot succes werd. Sinds die tijd hebben we ons verder ontwikkeld en zijn we uitgegroeid tot de grootste wijnveiler van Nederland. Daarnaast zijn we ook nog eens marktleider in Singapore.

Neem contact op

Breng een bod uit tijdens een (online) whisky auction

Een whisky auction kunt u zowel online als fysiek bijwonen. U kunt op diverse manieren een bod uitbrengen: in de zaal, live online, schriftelijk, telefonisch of via aftersales. Door een fysieke veiling bij te wonen van een whisky auctioneer ervaart u de ultieme beleving. Kunt u niet fysiek aanwezig zijn op een van onze veilingen? Volg dan een online whisky auction. Wij organiseren internationale veilingen die plaatsvinden in Amsterdam en Singapore. Zo kunt u ongeacht uw locatie een bod uitbrengen op de exclusieve whisky’s uit ons aanbod. Dit gaat zeer eenvoudig via ons online platform.

Verkoop uw eigen flessen whisky

Naast het investeren in whisky met ons als auctioneer helpen wij u ook bij het verkopen van uw eigen flessen. Heeft u zelf whisky staan en bent u benieuwd wat deze flessen waard zijn? Laat deze dan taxeren door onze experts. Wij zijn altijd op zoek naar exclusieve whisky om toe te voegen aan onze collectie voor de eerstvolgende veiling.

Informeer naar de mogelijkheden van onze whisky auction

Wilt u een (online) whisky auction bijwonen of wilt u uw eigen flessen whisky verkopen via onze auctioneer? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. Bel ons op +31(0)20-4702161, stuur een e-mail naar info@winefields.nl of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder en beantwoorden uw vragen.

Vul het contactformulier in