Investeren in whisky

WSET-cursusaanbod

Onbetwiste marktleider in Singapore

Alles onder een dak

Heeft u zelf enkele flessen whisky staan en wilt u deze verkopen? Dan helpt Winefield’s Auctioneers in Amsterdam u graag verder! Jaarlijks organiseren we acht grote veilingen waar we een exclusieve collectie met wijn, whisky en port aanbieden. Voor deze veilingen zijn we altijd op zoek naar bijzondere flessen drank, waaronder whisky. Wanneer u whisky flessen voor de verkoop wilt aanbieden, kan dit via onze veilingen. Wij zijn het allereerste gespecialiseerde wijnveilinghuis van Nederland en organiseren al sinds 2006 verschillende veilingen in zowel Amsterdam als Singapore. Bij ons zit u daarom helemaal goed voor de verkoop van whisky!

Neem contact op

Laat uw whisky verkopen op onze veilingen

Wanneer u uw whisky wilt verkopen op onze veilingen, worden de flessen door ons getaxeerd. Onze taxateurs kennen de flessen vervolgens een waarde toe en wij informeren u over de bedragen waarvoor we de whisky kunnen verkopen. Wanneer u met onze taxaties akkoord gaat, nemen wij de whisky in ter veiling en worden de flessen opgenomen en beschreven in onze catalogus. Op de eerstvolgende veiling wordt de whisky voor de verkoop aangeboden. Na afloop van de veiling wordt u geïnformeerd over de opbrengst van uw flessen en wordt dit per bank uitbetaald.

Vraag meer informatie aan over de verkoop van whisky

Wilt u meer informatie over het verkopen van uw flessen whisky op onze veilingen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van de verkoop van whisky. Bel ons op +31(0)20-4702161, stuur een e-mail naar info@winefields.nl of vul het contactformulier in.

Vul het contactformulier in