Whiskyveiling

WSET-cursusaanbod

Onbetwiste marktleider in Singapore

Alles onder een dak

Wilt u een exclusieve whiskyveiling bijwonen en bieden op unieke, bijzondere whisky’s? Winefield’s Auctioneers is het allereerste gespecialiseerde wijnveilingshuis van Nederland met een grote collectie aan exclusieve wijnen en whisky’s en dé marktleider in Singapore. De eerste (wijn)veiling vond plaats in 2006. Sindsdien groeiden wij in een rap tempo uit tot de grootste online wijnveiler van Nederland. Als wijn en whisky auctioneer hebben wij ons ontwikkeld op het gebied van de overdracht van wijnkennis door middel van workshops, waarbij wij onze expertise en kennis optimaal inzetten.

Neem contact op

Wilt u een exclusieve whiskyveiling bijwonen?

Heeft u interesse om te investeren in exclusieve whisky en de behoefte om een echte whiskyveiling van dichtbij mee te maken? Een whisky auction kunt u zowel fysiek als online bijwonen. Ieder jaar organiseren wij als whisky en wijn auctioneer exclusieve, fysieke wijn- en whiskyveilingen. Daarnaast vindt veel van de verkoop online plaats. Tijdens een (online) whiskyveiling heeft u de mogelijkheid tot het uitbrengen van een bod op een collectie aan bijzondere, exclusieve whisky’s. Bezoekt u een fysieke whiskyveiling, dan kunt u voorafgaand aan de auction diverse soorten whisky proeven. Wij maken een aantrekkelijke selectie voor deze voorproeverij. Onze wijnen en whisky’s worden nauwkeurig gecontroleerd door onze taxateurs en zorgvuldig beschreven in onze catalogus. In deze gids heeft u toegang tot alle specificaties van de dranken Heeft u geen mogelijkheid tot het bijwonen van een (online) whiskyveiling? Dan nodigen wij u graag uit in onze wijnkelders in Amsterdam. Op afspraak kunt u hier onze exclusieve collectie aan bijzondere whisky en wijn bewonderen.

Breng een bod uit tijdens een exclusieve, (online) whisky auction

Een whisky, wijn of port auction kunt u zowel online als fysiek bijwonen. Tijdens een exclusieve whiskyveiling kunt u op diverse manieren een bod uitbrengen. Zo kunt u in de zaal een bod uitbrengen, live online bieden, schriftelijk of telefonisch een bod doen of een kans wagen in de aftersales. Woont u een fysieke veiling bij, dan ervaart u de ultieme beleving. Kunt u niet fysiek aanwezig zijn op een van onze wijn- of whiskyveilingen? Ook organiseren wij internationale veilingen, die plaatsvinden in Amsterdam of Singapore, waarbij u ongeacht uw locatie een bod kunt uitbrengen. Wilt u liever schriftelijk of telefonisch bieden? Dan doet een van onze medewerkers voor u het woord en brengt deze namens u het bod uit. Neemt u deel aan een veiling, dan beschikt u binnenkort wellicht over (een collectie aan) exclusieve whisky en wijn van de meest hoogwaardige kwaliteit. Wij zijn het eerste veilinghuis dat een online platform heeft waar u online op whisky of wijn kunt bieden. Dit platform blijven we verbeteren voor onze kopers.

Ontdek dé whisky auctioneer van Nederland!

Winefield’s Auctioneers is geboren uit een oprechte liefde voor wijn. Als wijn en whisky auctioneer brengen we graag al onze kennis over. Dit doen wij op onze eigen Winefield’s Academy door middel van onze WSET-gecertificeerde wijncursussen, onderwerp-specifieke seminars en op maat gemaakte trainingsdagen en themaveilingen. Tijdens deze speciale dagen wordt u opgeleid tot echte wijn- of whiskykenner en leert u stapsgewijs alle fijne kneepjes van het vak. Uw kennis wordt verbreed terwijl u leert over etiquette, druivensoorten, wijngebieden, productieprocessen en het investeren in whisky. Wilt u een seminar, cursus of bedrijfstraining bijwonen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie via het contactformulier. Ook kunt u mailen naar info@winefields.nl of bellen via +31(0)20-4702161.

Vul het contactformulier in