Whiskyveiling

WSET-cursusaanbod

Onbetwiste marktleider in Singapore

Alles onder een dak

Een exclusieve whiskyveiling bijwonen doet u bij Winefield’s Auctioneers in Amsterdam! Wij zijn het allereerste gespecialiseerde wijnveilinghuis van Nederland met een grote collectie aan exclusieve wijnen en whisky’s. Daarnaast zijn we ook nog eens dé marktleider in Singapore. De eerste (wijn)veiling vond plaats in 2006. Sindsdien groeiden wij in een rap tempo uit tot de grootste online wijnveiler van Nederland. Daarnaast brengen we onze kennis over door middel van workshops en trainingen, waarbij wij onze expertise en kennis optimaal inzetten.

Neem contact op

Wilt u een exclusieve whiskyveiling bijwonen?

Heeft u altijd al eens een echte whiskyveiling willen bijwonen? Bij ons kan dit zowel fysiek als online. Ieder jaar organiseren wij verschillende fysieke whisky- en wijnveilingen. Daarnaast vindt veel van de verkoop online plaats. Tijdens een (online) whiskyveiling heeft u de mogelijkheid tot het uitbrengen van een bod op een collectie aan bijzondere, exclusieve whisky’s. Bezoekt u een fysieke whiskyveiling, dan kunt u voorafgaand diverse soorten whisky proeven. Wij maken een aantrekkelijke selectie voor deze voorproeverij. Onze wijnen en whisky’s worden nauwkeurig gecontroleerd door onze taxateurs en zorgvuldig beschreven in onze catalogus. In deze gids heeft u toegang tot alle specificaties van de dranken Zo ziet u vooraf al wat wij aanbieden op onze exclusieve whiskyveiling.

Informeer naar onze veilingen en onze exclusieve collectie

Wilt u graag een exclusieve whiskyveiling bijwonen? Laat dit ons weten, dan vertellen wij u meer over de eerstvolgende veiling en onze exclusieve collectie aan whisky en wijnen. Neem contact met ons op via het contactformulier. Ook kunt u mailen naar info@winefields.nl of bellen naar +31(0)20-4702161. Wij helpen u graag verder!

Vul het contactformulier in