Wijnmakelaarsunie Museum Collection

Exceptional & Superb Wines

Helaas is er na meer dan 50 jaar door faillissement een einde gekomen aan het levenswerk van de oprichter van de Wijnmakelaarsunie. Samen met Troostwijk Auctions worden er naar schatting 130.000 flessen geveild. Waarvan Winefields het als een eer beschouwt de circa 50.000 “Exceptional&Superb” flessen van deze Museum Collection onder de hamer te mogen brengen.

Uitzonderlijke bourgognes van Leroy, Domaine La Romanée-Conti, Rousseau, Domaine d’Auvenay en anderen. Uit de Bordeaux zijn er onder andere kisten Chateau Margaux, Petrus en Haut-Brion. Daarnaast is er een collectie vintage ports en zijn er top Italiaanse wijnen. Maar ons team ontdekt nog dagelijks nieuwe flessen in de aanzienlijke kelders van de Wijnmakelaarsunie die in de hoogtijdagen wel 1.8 miljoen flessen herbergden.

Interesse in deze veiling?

Winefield’s Auctioneers veilt de Museum Collection in nauwe samenwerking met Troostwijk Auctions. Wilt u bieden op lots van deze unieke collectie? Kies dan linksonder voor onze veiling of rechtsonder voor de veiling van onze partner.