WSET®

Als grootste wijnopleider ter wereld werkt de WSET met internationaal gerenommeerde namen uit de wijnwereld. De toegankelijke cursusmodules, de gestructureerde proefmethode en de jarenlange ervaring in het opleiden van experts hebben geleid tot een platform voor zowel liefhebbers als professionals. WSET-opleidingen zijn beschikbaar in 19 talen en worden verzorgd door een netwerk van meer dan 700 cursusaanbieders. Winefield’s is er trots op is er één van die 700 te zijn met zowel cursussen in het Nederlands als in het Engels.

WSET®-Kwalificatie Wijn Niveau 1

Level 1 is een dagdeel durende introductie in wijn. Wij bieden Level 1 op aanvraag aan met WSET-certificaat of zonder, bij u op locatie of bij ons. Een introductie over wijn voor beginners, bedoeld voor mensen die een loopbaan op het gebied van wijn willen beginnen of die gewoon geïnteresseerd zijn in wijn.

U verkent de belangrijkste wijnsoorten en -stijlen door te kijken, te ruiken en te proeven. Bovendien leert u de basisvaardigheden die u nodig hebt om wijn op de juiste wijze te beschrijven en om wijnen aan gerechten te koppelen.

WSET®-Kwalificatie Wijnen en Gedistilleerd Niveau 2

WSET cursussen Level 2 in Wines and Spirits en level 3 in Wines worden standaard ingepland en vindt u in onze agenda. Een opleiding voor beginners tot halfgevorderden waarin wijnen en gedistilleerde dranken worden verkend voor mensen die in deze branche werken of die gewoon geïnteresseerd zijn in dit onderwerp.

WSET®- WSET-Kwalificatie Wijn Niveau 3

Level 3 is een kwalificatie op gevorderd niveau, bestemd voor professionals uit de wijnsector en voor enthousiaste wijnliefhebbers. Deze kwalificatie biedt iedereen die zich verder wil verdiepen in de wereld van wijn een gedetailleerd inzicht in de factoren die stijl, kwaliteit en prijs beïnvloeden. Na afronding ben je in staat wijnen correct te beoordelen en je inzicht in wijn te gebruiken om betrouwbare wijnaanbevelingen te doen.